místnost: Oblibene jidlo, lahudky pokec pro gurmany atp.

od: Mission_Failed
pro: all
25.12. 08:37
Lada Hruska ma novou knihu, btw:))
od: bigfutus
pro: Mission_Failed
25.12. 09:16
To si dostal namiesto uhlia jo? :)
od: Oneiros
pro: bigfutus
25.12. 14:00
napsal si o ni jeziskovi
od: Mission_Failed
pro: Oneiros
26.12. 12:22
Jj a pri psani jsem si strkal napinacky do prdele.
od: Oneiros
pro: Mission_Failed
26.12. 13:27
nj, kazdej mame svoje libustky :o)
od: vrennatic
pro: Oneiros
26.12. 13:33
Toustovac, no. Leta se mrzaci konzumaci spaleneho chleba, napinacky v riti a cetba Ladi Hrusky pro nej musi byt masochisticke blaho.
od: Mission_Failed
pro: vrennatic
26.12. 13:40
Ano, tim sebemrskacstvim se snazim vykoupit hrichy zbloudilych zavarovacskych dusi. Jsem v podstate druhej Jezis.
od: vrennatic
pro: Mission_Failed
26.12. 13:53
Tak az budu vecer hresit, vzpomenu si na tebe. Dik moc!

od: nithril
pro: all
24.12. 16:00
Tak jakou jste dneska zvolili rybu?:)
od: PiTRiS
pro: nithril
24.12. 16:03
naši budou mít kapra, já ho nejím, takže losos
od: Oneiros
pro: nithril
24.12. 16:04
kaprik jisteze
od: maxa
pro: nithril
24.12. 16:16
samozrejmne kapr, akorat sem si opet pripomnel, proc nemam rad ryby plne kosti.
od: maglajz
pro: nithril
24.12. 16:28
nilsky okoun
od: black.tulip
pro: nithril
24.12. 16:36
kapr obv
od: ATtI
pro: nithril
24.12. 16:46
Dnešní ryba je Pstruh á la Creme. Přeju dobrou chuť.
od: blackfox
pro: nithril
24.12. 16:48
reseter
od: LukKe
pro: nithril
24.12. 16:54
rejnoka
od: renus
pro: nithril
24.12. 17:44
Kaprik
od: myny
pro: nithril
24.12. 17:56
losos, na obalu bylo napsáno, že není z farmy, tak snad bude dobrej :-)
od: Guzo
pro: nithril
24.12. 20:46
kapra

zatim zadny flame? :)
od: Gobbos
pro: nithril
24.12. 21:41
Pstruh
od: Mission_Failed
pro: nithril
24.12. 21:54
Pstruh a la creme
od: woyta
pro: Guzo
24.12. 22:05
ripper uz sem nechodi tak snad ne, ale nepochybuji ze mel minimalne humra
od: zamp
pro: nithril
24.12. 23:26
zkurvenej kapr, zabodla se mi z něj kost do jazyka
od: vrennatic
pro: nithril
24.12. 23:55
Byl samosebou kapr a ve sve porci jsem mel jen tri kratke kustky, takze pohoda
od: bigfutus
pro: nithril
25.12. 09:22
Zubac a pstruh lososovity.
od: Jeelwert
pro: nithril
25.12. 09:23
telecí
od: postal
pro: nithril
25.12. 13:02
Losos
od: Jitrnicka
pro: nithril
25.12. 16:59
tresku
od: marvel
pro: nithril
25.12. 20:03
Tradičně kapr :)

od: woyta
pro: all
17.12. 15:31
dobré šampaňské okolo tisícovky se dá sehnat? ten moet imperial brut je dobrý, nebo jen drahá bohemka a nepoznám rozdíl?
od: myny
pro: woyta
17.12. 16:59
rozdíl poznáš, ale litr bych za něj nedal
od: PiTRiS
pro: woyta
17.12. 17:03
viz myny... to bych si radši koupil pár lahví nějakého slušného prosseca...
od: Oneiros
pro: PiTRiS
17.12. 20:34
viz ty. prosseco za 300-400 jsou uz docela dost dobry, to mi prijde jako decentni volba. jednou jsem pil na svatbe nejaky sampus snad za 2k, ale vubec mi nechutnal. asi nejsem dostatecne snob no
od: DeForest
pro: Oneiros
18.12. 06:07
jj, snob by nikdy nepriznal že víno za 2k nemá chuť a ešte by si pýtal nášup :)
od: woyta
pro: Oneiros
18.12. 10:30
hmm tušil jsem to :) ale částečně jsem chtěl šampus, protože jsem to nikdy nepil, tak jestli nemáte tip na něco kvalitnějšího za podobný peníze. Případě tedy nějaký konkrétní prosseco

od: blackfox
pro: all
16.12. 10:13
kde je flejm o kaprech?
od: vrennatic
pro: blackfox
16.12. 10:30
Nikde, vsichni uz totiz pochopili, ze kapr k vanocum proste patri
od: PiTRiS
pro: blackfox
16.12. 10:36
letos jdu do tohohle
od: ATtI
pro: PiTRiS
16.12. 11:42
lol
od: LukKe
pro: PiTRiS
16.12. 11:53
parada, vem mi jeste jeden
od: Oneiros
pro: blackfox
16.12. 12:04
kaprik bude, to se neboj
od: DeForest
pro: PiTRiS
16.12. 20:24
http://www.jihoceskejerky.cz/kapri
od: Oneiros
pro: DeForest
16.12. 20:25
suseny kapri maso, tak to je docela hc :D
od: DeForest
pro: Oneiros
17.12. 06:25
ale je to chutné, mne sa viac páčil ako hovädzie jerky

od: DeForest
pro: all
16.12. 20:23
Dnes je 16. Ak môj obed mal spotrebu do 4.12., to znamená že 4+12=16 teda bol ešte ok, že?
od: renus
pro: DeForest
16.12. 21:31
vy komouši jste si to vždycky překroutili jak jste potřebovali
od: vrennatic
pro: renus
16.12. 21:41

od: vrennatic
pro: all
15.12. 20:12
Brnaci, netusite, kam na potraviny z Balkanu? Prepadla me chut koupit si po dlouhe dobe ajvar a mozna i nejaky fiky a tak. Nejbliz mam Trimoncium na Bayerove, ale jeste jsem tam nebyl, tak jestli je lepsi zajit jinam, rad si necham poradit.
od: mightning
pro: vrennatic
16.12. 12:15
na josefske je nejaky obchod s reckyma potravinama
od: vrennatic
pro: mightning
16.12. 12:44
Diky za tip, otestuju. Jinak jemne palivy ajvar jsem tedkom byl koupit na te Bayerove a vypada to tam dobre, priste asi zkusim i nejake syry nebo jogurty

od: woyta
pro: all
15.12. 09:33
taky si mohl opravit ten název

od: maxa
pro: all
13.12. 14:46
a dovolil bych si zacit vanocnim dotazem. Nemate doporuceni na nejaky recept na anyzove pecivo/susenky aj.?
od: Marta
pro: maxa
14.12. 11:49
jsem kvuli tobe prohrabala stare Apetity :)

pisou tam tohle: Anyzove rybky

250 g hl. mouky
8 lzic tekuteho medu
50 g zmekleho masla
1 lzice anyzovky ( Kontusovka, ouzo, Pernod )

Na val prosijes mouku, udelas dulek, vlijes med, anyzovku a maslo. Vypracujes testo, ktere hned vyvalis na tenky plat. Trouba ma byt predehrata na cca 150, horkovzdusna cca 130. Pak se z toho vykraji nozem tvary, jake chces, ja bych klidne pouzila vykrajovatka. No a pece se to dozlatova, asi 10 - 12 minut, radim hlidat ocima a ne moc spolehat na cas :)
Oblibene jidlo, lahudky pokec pro gurmany atp.
Vytvořeno13. prosince 2015 14:46
Autormaxa