místnost: Práce a obědy (2 in 1)
od: renus
pro: all
17.12. 08:36

na stupnici od 1 do 10 pracovního nasazení jsem na 1/10, to znamená vstal jsem
od: Oneiros
pro: renus
17.12. 20:44

dneska jsem mel pracovni nasazeni asi 4/10. po obede asi jeste min
od: panta
pro: all
09.12. 12:21

No tak dneska a zejtra homeoffice...takže dneska buřtguláš a zejtra párečky s čočkou (oboje na přání) ha!
od: vrennatic
pro: panta
09.12. 13:40

Pritom oboje zni jako typicke jidlo firemnich kantyn :). (Ale nevyvracim, ze doma se to da udelat mnohem lip.)
od: zila
pro: vrennatic
09.12. 13:55

Na snídani ruské vejce s rohlíkem z bufáče hezky...
Hlásím na oběd hrstkovou polévku a francouzské brambory. Takové školně-jídelnové meny, když se nad tím zamyslím. Ale dobrý to bylo.
Hlásím na oběd hrstkovou polévku a francouzské brambory. Takové školně-jídelnové meny, když se nad tím zamyslím. Ale dobrý to bylo.
od: Alibaba
pro: panta
14.12. 09:43

Beta mi funguje v práci!!!!! Muhahahahaha. Cya produktivito.
od: vrennatic
pro: Alibaba
14.12. 09:52

Tak. Nekde se musis naucit na to poradne mrdat.
od: orion22
pro: panta
15.12. 11:30

Já dnes druhý týden neschopenka, aneb ne vždy je dobré odmítat antibiotika
od: orion22
pro: panta
15.12. 11:39

Takže mám k obědu tabletku, abych to uvedl na pravou míru.
od: Gobbos
pro: all
08.12. 12:08
Dneska jsem si objednal pizzu do kanclu, nějak jsem si nic nevybral z těch meníček dneska :/
Uvažoval jsem ještě o:
"Náš hamburger z kvalitního hovězího masa v sezamové bulce se zeleninou, hranolky, pikantní zelný salát"
Uvažoval jsem ještě o:
"Náš hamburger z kvalitního hovězího masa v sezamové bulce se zeleninou, hranolky, pikantní zelný salát"
od: LukKe
pro: Gobbos
08.12. 12:25

Pizzu sem v práci taky jednou měl, cítil jsem se trochu zvláštně ;)) burger odkud? Ten popis mi něco připomíná z dj
od: marvel
pro: Gobbos
08.12. 12:32

My máme pravidelně ve firmě Pizza Friday :)
od: vrennatic
pro: LukKe
08.12. 12:34

Ja se citim trochu zvlastne, kdyz pises s diakritikou, to je nezvyk :).
Ale abych se vyjadril k popisum jidel - tady mi prijde trochu zbytecne psat treba "nas" hamburger (jako odkud odjinud, nez z tamni kuchyne by mel byt), kazdopadne to nema na kvetnate popisy, ktere pouzivaji v jedne z mistnich restauraci, to je uplne vvtf, treba tenhle tyden to tam vypada takhle:
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/12313752_1139997132679165_4434912427425020326_n.jpg?oh=fcb74b54a063f5d53644ebdc3ff8d687&oe=56DFDFBA
Ale abych se vyjadril k popisum jidel - tady mi prijde trochu zbytecne psat treba "nas" hamburger (jako odkud odjinud, nez z tamni kuchyne by mel byt), kazdopadne to nema na kvetnate popisy, ktere pouzivaji v jedne z mistnich restauraci, to je uplne vvtf, treba tenhle tyden to tam vypada takhle:
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/12313752_1139997132679165_4434912427425020326_n.jpg?oh=fcb74b54a063f5d53644ebdc3ff8d687&oe=56DFDFBA
od: Gobbos
pro: LukKe
08.12. 12:42
burger je cca 100km od Prahy u nás na maloměstě :)
od: Gobbos
pro: vrennatic
08.12. 12:50
"Flank steak po staročesku" - argentinské steakové maso...
Přemysl Oráč by se obracel v hrobě :) Tyhle staročeský gyrosy, burgery apod. mě vždycky pobaví.
Popisky mají hezký to jo. Skoro jak recept, člověk si to podle toho může udělat doma.
Přemysl Oráč by se obracel v hrobě :) Tyhle staročeský gyrosy, burgery apod. mě vždycky pobaví.
Popisky mají hezký to jo. Skoro jak recept, člověk si to podle toho může udělat doma.
od: vrennatic
pro: Gobbos
08.12. 12:53

Mne prave prijde, ze nez to clovek docte, tak ho prejde hlad. Proste davat nejake pridavne jmeno i ke snitce petrzelky do polivky imho neni cesta. Ale uz jsem tam jedl i veci, ktere byly dobre, to zas jo.
od: Gobbos
pro: vrennatic
08.12. 12:56
Kuchař je asi poet no :)
Já bych se s tím psát asi nechtěl, natož do velkýho jídeláku.
Já bych se s tím psát asi nechtěl, natož do velkýho jídeláku.
od: Ashe
pro: vrennatic
08.12. 13:10

Nejhorší co jsem viděl je tady jedna Pizzerie v Ostravě, kde nemají ingredience popsané slovem, ale kresleným obrázkem. U poloviny z nich absolutně nejde poznat o co jde, když jsem se zeptal jestli k tomu nemají nějakou legendu, tak jen povzdychla a vyjmenovala mi co jsem nevěděl. Očividně sama věděla, jak moc to mají na piču.
od: Guzo
pro: Ashe
08.12. 14:30

na druhou stranu zrovna u menu s pizzama mi to prijde idealni pro cizince (nemusis mit zadny jazykovy alternativy). To, ze to bylo na hovno vytisteny/udelany, je samozrejme jina vec..
od: Ashe
pro: Guzo
08.12. 15:37

Pravda pravda, možná to byl i záměr, ale realizace byla špatná, i servírka říkala, že se ji vždycky aspoň na něco zeptá každý.
od: black.tulip
pro: vrennatic
08.12. 15:48

mno a proč píše vrennatic bez diakritiky? nebo odmítáš používat háčky a čárky, pokud za to nedostaneš honorář? :)
od: blackfox
pro: vrennatic
08.12. 17:13

hádám, že lukkova diakritika je zapříčiněna mobilním zařízením :)
od: LukKe
pro: blackfox
08.12. 17:21

Že ti rodiče říkali Sherlock, když si byl malý?
Jako malovat ingredience k pizze je trochu dvojsecna zbraň.. cibule, česnek ok.. Ale pokoušet se ztvárnit tuňáka /lososa nebo rukolu.. Mozzarellu a další sýry odlišovat
Gobbos>aha, mně to připomínalo nějakou restauraci z damejidlo, ale asi to bude dost podobne no v tomhle ohledu :)
Jako malovat ingredience k pizze je trochu dvojsecna zbraň.. cibule, česnek ok.. Ale pokoušet se ztvárnit tuňáka /lososa nebo rukolu.. Mozzarellu a další sýry odlišovat
Gobbos>aha, mně to připomínalo nějakou restauraci z damejidlo, ale asi to bude dost podobne no v tomhle ohledu :)
od: Guzo
pro: LukKe
08.12. 18:10

zase kazdy pozna, ze to je ryba, ne? :) kdo ma rad ryby, tak se zepta, kdo ne, tak to vylouci rovnou.. Ale na posledni strance by mohly byt obrazky z menu s prekladem, no.
od: LukKe
pro: Guzo
08.12. 18:19

No ale to je ono, že jo. Když budu mít chuť na tuňáka, budu čekat, než mi někdo vysvětlí jejich systém, místo, abych už měl vybráno.. Klasickej cool "Budem jiny" nápad, kterej je v praxi obvykle spíš na škodu.. Myslím, že nejlepší je ta varianta s piktogramem, kde je jen doplněný palivy (Chili, česnek, cibule), zelenina-vege a ryba-morska havěť nebo něco na ten způsob, to je až až
od: vrennatic
pro: black.tulip
08.12. 19:04

Jiste, striktne tak oddeluji praci a volny cas. Navic mi pripada, ze za 10+ let mrskani prispevku na foru pisu bez diakritiky rychleji a jisteji, ehm...:)
od: blackfox
pro: LukKe
08.12. 19:50

křivda:(((
od: blackfox
pro: all
07.12. 08:13

konečně pondělí a konečně to můžu napsat i na betakukold forum!
od: Mleako
pro: blackfox
07.12. 14:35

Dneska zbytky z víkendu - kotleta se sýrovou omáčkou. A taky rýmička, už aby bylo 5 hodin:(
od: blackfox
pro: Mleako
07.12. 15:35

kančí guláš.. celkem cajk
od: woyta
pro: all
03.12. 13:08

Tak jak dneska? Makáme?
od: black.tulip
pro: woyta
03.12. 15:02

wise choice
| stránka 1 z 1 |
Práce a obědy (2 in 1) | |
---|---|
Vytvořeno | 3. prosince 2015 13:07 |
Autor | woyta |
Moderátor | zila |